Informatie over het programma

Verbeter uw kennis over contactlensverzorging

Hartelijk welkom bij het e-learning trainingsprogramma over contactlensverzorging voor optiekmedewerkers en winkelpersoneel. Dit modulaire trainingsprogramma is ontwikkeld door Bausch + Lomb en heeft als doel het kennisniveau over contactlensvloeistoffen bij winkelpersoneel te verbeteren.

Er bestaat een ruim aanbod aan contactlensvloeistoffen. Het is voor een ‘leek’ daarom vaak moeilijk om een duidelijk onderscheid te maken en om het juiste gebruik ervan te begrijpen. Ook worden vaak vragen door de klanten gesteld over het gebruik van de producten. Meer kennis bij de winkelmedewerker op dit gebied is wenselijk.

Opbouw van de e-learning omgeving

In deze e-learning module wordt op een begrijpelijke en structurele wijze ingegaan op de verschillen en toepassingen van gangbare verzorgingsproducten voor harde en zachte lenzen. In 10 korte hoofdstukken wordt in eenvoudig taalgebruik met videofragmenten het juiste gebruik van contactlensvloeistoffen besproken. Ook komen praktijkvoorbeelden aan bod, waardoor de winkelmedewerker een beter inzicht krijgt en vertrouwd raakt met de materie.

Alleen op uitnodiging van de werkgever

Elk hoofdstuk bestaat uit een korte uitleg, gevolgd door een videofragment en sluit af met één of meerdere multiple-choice vragen. De medewerker kan inloggen met een unieke merchant code die door de werkgever wordt verstrekt. Nadat alle vragen zijn beantwoord en een scorepercentage van minimaal 80% is behaald, kan de cursist een certificaat van deelname uitprinten.

Afbeeldingen